fbpx

Yhteistyö

Suomalainen villa on helmikuussa 2021 avattu vaikuttajamedia. Verkkosivuston ja somekanavien tavoitteena on koota ja levittää villatietoutta, yhdistää suomalaisten villalankojen tuottajat ja ostajat sekä innostaa käyttämään kotimaista alkuperää olevia lankoja.

Sisältöyhteistyö

Teemme mielellämme yhteistyötä suomalaisen villan tiimoilta ja tarjoamme näkyvyyttä Suomalaisen villan kanavissa. Facebook-sivullamme on yli 3800 ja Instagram-tilillämme yli 2800 seuraajaa. Sosiaalisessa mediassa järjestetyt kilpailumme ovat keränneet jopa 1600 osallistujaa ja tavoittaneet yli 45 000 ihmistä. Suosituimpia live-lähetyksiämme on katsottu 4000 kertaa.

Esiintymiset

Juttelemme suomalaisesta villasta enemmän kuin mielellämme ja opetusalan ammattilaisina olemme hyviä puhumaan. Esimerkiksi live-esityksemme Kässämessut netissä -tapahtumassa maaliskuussa 2021 keräsi lähes 500 katsojaa, ja tallennetta on katsottu jälkikäteen 5200 kertaa.

Koulutus ja konsultointi

Somettamisen ohella osaamme kirjoittaa ja kuvata, kouluttaa ja konsultoida. Olemme työskennelleet tuotekehityksen, markkinoinnin ja viestinnän sekä verkkosivujen ja -kauppojen parissa.  Villa(lanka)tietämystä ja -kokemusta meille on karttunut niin opintojen kuin käytännön kokemuksen kautta. 

Ota yhteyttä, jos tarvitset apua villaviestinnässäsi!